0080 Sverigechecken Digital

Sverigechecken Digital

Sverigechecken Digital är ett digitalt presentkort i form av en värdekod, inriktat på livsmedel, som går att lösa in hos ett stort antal rikstäckande kedjor. Checken kan användas på Coop, Hemköp, Willys, CityGross, Pressbyrån, Shell, 7-eleven, Matrebellerna samt Direkten.

Panel.se erbjuder Digitala Sverigechecken i valören 100 kronor, som du beställer för 105 poäng. Checken skickas till din e-post, vilket gör att du måste ha tillgång till att öppna och läsa dina e-postmeddelanden i din smartphone. Saknar du smartphone eller saknar möjlighet att öppna och läsa e-post i din smartphone, välj istället den postala Sverigechecken!

För att kunna lösa in din Sverigecheck Digital i butik krävs att du i din smartphone öppnar länken i ditt bekräftelsemail för beställningen, och därefter visar upp bilden på den digitala Sverigechecken i butikskassan. Outnyttjat belopp/växel återbetalas ej.

Se till att din e-postadress är korrekt innan beställning, annars riskerar du att mailet med checken inte kommer fram till dig!

Giltighetstid för Digitala Sverigechecken är 6 månader. Vi har ej möjlighet att ta tillbaka beställda koder som har skickats ut till panelmedlemmen.

Sverigechecken Digital
Genomsnitt: 3.8 (25 röster)