Damfotbollen på uppgång i Skara!

2016-08-17

Sedan en tid tillbaka har vi på panel.se ett samarbete med fotbollslaget Skara FC F01, som är ett gäng hårdtränande fotbollstjejer. Samarbetet består av att laget hjälper oss att värva panelmedlemmar, vars insamlade undersökningspoäng sedan går direkt till laget i form av sponsring.

Norstat och panel.se söker ständigt nya vägar att nå ut till samhället. Ett av dessa tillvägagångssätt är vårt samarbete med fotbollslaget Skara FC F01, som för några år sedan kontaktade oss med ett förslag till projekt som gynnar båda parter. Arbetet går till så att laget hjälper oss hitta nya panelmedlemmar, och som tack får laget en summa för varje ny Skara-medlem i panelen. Alla poäng som dessa medlemmar sedan samlar in genom att besvara våra undersökningar går även direkt till laget.

Vi fick nyligen en chans att prata med Linnea Gillberg, 15, som spelar i Skara FC F01.

- Hur ser din relation till fotbollen ut?

- Jag startade med den tidigt, i Skara FC började jag när jag var sex år. Nu tränar vi ungefär tre gånger i veckan, det är roligt med fotbollen! Jag vill fortsätta med den länge till.

- Följer du damlandslagets framgångar i OS i Rio?

- Ja, det är kul att titta på dem! Semifinalen mot Brasilien var häftig.

- Ni spelade nyligen Youth Football Festival i Ungern och stod till sist som vinnare i er kategori, hur var det?

- Det var jätteroligt att åka dit! Pengarna från samarbetet med panel.se gick till exempel till den resan. Det var rätt tufft att spela när det var så varmt, men kul att möta de andra lagen och att vinna turneringen.

Vi på panel.se säger stort grattis till Skara FC F01 för vinsten, och hoppas på ett fortsatt lyckat samarbete!