Nyheter

Norstats resepresentkortstävling 2016: Nu är vinnaren utsedd!

2017-02-14

Under hösten 2016 hade vi på panel.se och Norstat en tävling för våra panelmedlemmar, med ett resepresentkort värt hela 25 000 kronor som vinst. Denna tävling är nu avgjord, och vi har hittat vår vinnare!


Resepresentkortstävlingens första steg gick ut på att besvara våra undersökningar som vanligt. De medlemmar som under tävlingsperioden besvarade minst 80% av de enkäter de bjöds in till gick sedan vidare till nästa tävlingssteg, bestående av en frågesport. Utifrån de inkomna svaren i detta frågeformulär valde vi sedan vår vinnare, baserat på de frågor i formuläret som var vinstgrundande.

Det var många panelmedlemmar som angav rätt svar på alla de vinstgrundande frågorna i formuläret. Det vinnande bidraget valdes därmed från den avslutande motiveringsfrågan, där vi eftersökte tips och idéer för hur man håller sin motivation uppe en tråkig vardag.

Vi kan nu med glädje presentera vår vinnare, som är panelmedlemmen Therese! Tävlingsjuryn fastnade för Thereses svar på motiveringsfrågan, som hon besvarade med ett tips om att le mot sina medmänniskor. Vi ser detta som ett enkelt och effektivt sätt att sprida glädje även under den gråaste dag!

Motiveringen lyder så här: "LE! Le till busschauffören, le till medpassagerare, le till kollegor, le till nära och kära. Jag lovar att många kommer ge ett leende tillbaka."

Vi hoppas att våra panelmedlemmar tyckte om denna kampanj, och hoppas kunna erbjuda fler tävlingar i framtiden. Ett stort tack till alla medlemmar som deltog i vår resepresentkortstävling, och grattis Therese till vinsten!

Höstens rekryteringskampanj - Vinnarna är utsedda!

2017-01-10

Under hösten 2016 hade vi på panel.se en värvningskampanj för våra panelmedlemmar, där man kunde bjuda in sina vänner till att registrera sig i vår panel. Stort tack till alla som deltog! Sammanlagt var det cirka 1650 personer som registrerade sig hos oss via kampanjen.

För de panelmedlemmar som lyckades bäst med att värva sina vänner anordnade vi sedan en tävling för att utse tre vinnare, och denna är nu avgjord. Upplägget gjordes denna gång i form av en teckningstävling, där de deltagande medlemmarna fick skicka in sina bidrag till oss via post eller mail. Temat i teckningstävlingen var "Vänskap", och nu har vi utsett våra vinnare!

Förstapriset, en iPhone 7, 32 GB tilldelas Francisca (33).

Andrapriset, ett SuperPresentkort till ett värde av 3000 kr, går till Malin (32).

Tredjepriset, ett SuperPresentkort till ett värde av 1000 kr, tilldelas Maria (44).

Vi på panel.se säger grattis till vinnarna! Nedan syns Franciscas vinnande bidrag, som vi i juryn tycker visar på en mycket fin vänskap.

Storvinst genom panel.se!

2016-11-02

Ibland får vi på panel.se meddelanden om att någon av våra medlemmar har vunnit på en lott införskaffad genom oss. Nu är det dags igen, en panelmedlem har kammat hem en storvinst på sin Trisslott! Hela 111 330 kr skrapades fram på lotten. Vi skickar ett stort grattis till vinnaren!

Vinst för panelmedlem!

2016-09-28

En av våra medlemmar vann nyligen 5000 kr på en Trisslott beställd via vår panel. Vi på panel.se säger grattis till vinnaren!

Panel.se växer!

2016-08-30

I en ständigt expanderande digital värld behöver aktörer skapa plattformar för att nå ut till sina målgrupper. Även vi på panel.se och Norstat vill synas i den digitala gemenskapen, och antalet besök på våra digitala plattformar ökar hela tiden. Häromdagen nådde vi en milstolpe, då vi passerade 5000 likes på panel.se's Facebooksida!

Vi är naturligtvis mycket glada över att fler och fler hittar till oss. Förhoppningsvis kommer vi fortsätta växa, och vill även i framtiden tillhandahålla intressanta undersökningar för våra panelmedlemmar. Vi på panel.se riktar ett varmt tack till alla våra medlemmar, och hoppas att ni trivs här hos oss!

  •  
  • 1 av 17
  • >>