Nyheter

Ny Trissvinst via panel.se!

2017-08-17

Ytterligare en av våra panelmedlemmar har skrapat fram en vinst på en Trisslott införskaffad genom medlemskapet i vår panel. Vinsten bestod av hela 5000 kronor, vi på Norstat och panel.se säger grattis till vinnaren!

Panelmedlem vinner på sin Sverigelott!

2017-06-30

Återigen har vi på panel.se och Norstat fått besked om vinst på en lott som en av våra medlemmar har införskaffat via vår panel. Denna gång var det en medlem som på sin Sverigelott skrapade fram en vinst på hela 1000 kronor! Ett stort grattis till vinnaren!

 

Panelmedlem vinner på Trisslott!

2017-06-19

Än en gång är det en av våra panelmedlemmar som vunnit på en Trisslott införskaffad genom panel.se! Denna gång skrapade vinnaren hem 5000 kronor. Vi på panel.se och Norstat säger grattis till vinsten!

Nu lanserar vi ett nytt ersättningsalternativ: Sverigechecken Digital!

2017-06-02

Som medlem i panel.se kan du växla in dina intjänade poäng mot olika ersättningsalternativ. Nu erbjuder vi ett nytt alternativ för våra medlemmar: Sverigechecken Digital!

Precis som Sverigechecken Postal är detta ett presentkort inriktat på livsmedel. Det går att använda checken i flera olika butikskedjor, exempelvis Coop, Hemköp, Pressbyrån Shell och Direkten!

Panel.se erbjuder Sverigechecken Digital i valörerna 50 och 100 kronor, som du beställer hos oss för 55 respektive 105 poäng. I beställningspriset är även mindre kostnader för administration och utskick inberäknade, vilket gör att poängkostnaden blir något högre än checkens valör.

Giltighetstid för Digitala Sverigechecken är 6 månader.

Vi hoppas att våra panelmedlemmar kommer uppskatta det nya ersättningsalternativet!

 

I samband med denna lansering har vi ställt några frågor till Nina på FöretagsPremier, som tillhandahåller Sverigecheckar och Sverigelotter till oss.

Hej! Vilka är ni som tillhandahåller Sverigelotter och Sverigecheckar till våra panelmedlemmar?

- Vi heter Nina och Hans och jobbar på FöretagsPremier AB, som verkar på premiemarknaden. Vi har ett förflutet sedan många år tillbaka på Svenska Spels företagsförsäljning, och samarbetar idag med bland annat Folkspel och ClearOn.

Vad är det bästa med Sverigechecken?

- Att den går att betala med i de flesta livsmedelsaffärer och kiosker i Sverige där kassapersonalen enkelt "blippar av" den i kassan. 

Vilken middag skulle du själv införskaffa med en Sverigecheck i matbutiken?

- Några härliga biffar och goda grönsaker att grilla, som serveras med en smakrik sås! 

Vad skulle du vilja hälsa till våra medlemmar i panel.se?

- Ha en underbar sommar och stort lycka till, ni som väljer vinstrika Sverigelotten som premie i panel.se!

Donationer under januari-april 2017

2017-05-22

Medlemmar i panel.se kan välja att skänka sina insamlade panelpoäng till välgörenhet, och det är många som hjälper till att bidra! Sammanlagt blir det stora summor som doneras till de välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med, vilket vi på panel.se och Norstat är mycket tacksamma för.

Diagrammet nedan visar hur många poäng våra medlemmar har donerat till välgörenheten under månaderna januari-april 2017. Ett poäng motsvarar en krona.

Stort tack till våra panelmedlemmar för gåvorna!

  •  
  • 1 av 18
  • >>