Första månaden i vårt donationsprojekt avslutad!

2018-03-02

I början av februari publicerade vi på panel.se en nyhetsartikel på vår hemsida om vårt nystartade donationsprojekt, där vi varje månad kommer satsa lite extra på en av de välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med. Först ut var Barncancerfonden, och nu har vi fått in resultatet!

Februari månad har gått, och vi har tagit fram siffrorna för hur mycket våra panelmedlemmar tillsammans skänkte till Barncancerfonden under månaden. Den slutliga summan landade på 4400 kronor, stort tack till våra medlemmar för dessa donationer!

Enligt projektets riktlinjer kommer panel.se och Norstat ur egen ficka nu addera 20% av den summa som panelmedlemmarna skänkte till Barncancerfonden under februari, vilket betyder att den totala summan landar på 5280 kronor. De pengarna kommer förhoppningsvis vara till stor hjälp.

Vi hoppas att panelmedlemmarna tycker om vårt donationsprojekt, och håller tummarna för att det är till hjälp för våra välgörenhetsorganisationer. Vi är i startgroparna för att lansera projektet för nästa organisation, och kommer inom kort återkomma med besked om vilken det blir.