Resultat i donationsprojektet för mars och april!

2018-05-04

Sedan en tid tillbaka har vi på panel.se och Norstat ett donationsprojekt, som går ut på att Norstat adderar en summa till de donationer våra medlemmar skänker till en utvald välgörenhetsorganisation under en specifik månad. Nu har vi fått resultaten för mars och april! Dessa månader har vikts åt organisationerna Rädda Barnen och Världsnaturfonden WWF.

Många av våra panelmedlemmar fortsätter att skänka sina insamlade poäng till välgörenhet, vilket vi är mycket tacksamma för! I ett försök att ytterligare öka intresset för detta, har vi ett projekt där Norstat adderar 20% till den totalsumma panelmedlemamrna har skänkt till den valda organisationen under månaden. Nu är det dags att publicera resultatet för de två senaste månaderna!

Under mars var det Rädda Barnen som valdes ut som organisation för detta projekt. Panelmedlemmarnas totala gåvor under månaden landade på 1500 kronor. Till detta adderar vi 20% (300 kronor), vilket innebär att toalsumman blir 1800 kronor.

I april var det Världsnaturfonden WWF som stod på tur. Våra medlemmars donationer uppnådde 1800 kronor, vilket gör att Norstat adderar 360 kronor. Den totala summan blir därmed 2160 kronor.

Stort tack till våra medlemmar för dessa gåvor! Vi hoppas att de gör nytta i dessa organisationers viktiga arbete, och vi ser fram emot att fortsätta med vårt donationsprojekt.